Team Mobline

Nadine Kugel

Nadine är född och uppvuxen i Öst Berlin men har bott i Sverige sedan 1997. De första åren bodde hon i Göteborg och sen i Stockholm där hon började segla för 12 år sen.
Nadine har seglat 11 Gotland Runt/ÅFOR (1 bruten), 3 Seapilot2star (1 bruten), 4 Åland Offshore Race och ett flertal kortare kappseglingar i därav 2 Robline Solo Challenge.
Nadine har mycket bankappsegling full crew i bagaget och har även jobbat som segelmakare i 2 år på Gransegel. De senaste åren har hon jobbat på Seapilot och True Heading som marknadskoordinator.
Det bästa med Team Mobline är att vi göra våra segel själva tillsammans.

Jobb: Marknadskoordinator på True Heading
Favoritkappsegling: Seapilot2star
Hobby (förutom segling): träna på gymmet

Pär Lindforss

Pär har en gedigen yrkeserfarenhet som segelmakare. Han har tidigare arbetat på några av världens ledande segelmakerier som North Sails, Sobstad, Quantum och Diamond Sailmakers.
Genom åren har Pär varit en aktiv kappseglare i många olika klasser, allt från 2,4 mR och Express till havskappseglingar som Gotland Runt och Fastnet Race. Som främsta seglingsmeriter kan segrar från Gotland Runt, SM och RM nämnas. De senaste åren har det blivit mest havskappsegling shorthanded med Team Mobline.

Jobb: Segelmakare på Marinexsegel
Favoritkappsegling: 
Hobby (förutom segling): har ingen annan hobby